Een luxe nieuwe bank, zonder aanschafkosten.

Duurzaam geproduceerd, scherp geprijsd.

Over onze banken

Bij WoonLease vind je een groot aanbod luxe banken. En, zonder aanschafkosten. Maar wat is het verhaal achter deze banken? Wat maakt onze banken bijzonder?

Onze banken worden met de hand gemaakt in Europa. Speciaal voor jou. Hierdoor kunnen wij altijd 100% kwaliteit garanderen. Gebeurd er toch iets met je bank gedurende de leaseperiode? Geen zorgen, wij lossen het gratis voor je op! Wees slim, en ga voor lease! Door je bank te huren voor een vast laag maandbedrag geniet van je van 5 jaar WoonGarantie, 100% Service, Gratis Bezorging en Installatie en Gratis verhuisservice. En dat allemaal zonder BKR Registratie!

Onze fabriek

Onze banken worden gemaakt door echte vakmensen, in een Europese fabriek. Onze fabriek is volledig voorzien van zonnepanelen, en alle producten worden gemaakt op zelf-opgewekte energie. 

Zodra je nieuwe bank klaar is, worden alle restmaterialen netjes gescheiden en gerecycled. Hierna is het tijd om de bank te versturen. Om dit netjes te doen, verpakken wij elke bank in milieuvriendelijke en gerecycled plastic.

Klik hier om een kijkje in onze fabriek te nemen. 

Feiten over woonlease

Duurzame

productie

5 jaar

garantie

Geen

aanschafkosten

Wees slim, ga voor lease.